Schamelwagen

JMR Boopark elektrisch remsysteem voor schamelwagens.

Schamelwagens zijn uitermate geschikt voor het vervoer van groot en lang materiaal. Omdat het totale gewicht van de lading door de schamelwagen gedragen wordt heeft u nooit last van te veel of te weinig kogeldruk. Dit voorkomt gevaarlijke situaties op de weg, zoals slingeren. De schamelwagen dankt zijn naam aan de unieke schamel die voor de verbinding tussen de aanhangwagen en het voertuig zorgt.

Voor de schamelwagens is het tijdperk van de oplooprem voorbij. Vanaf 1 november 2014 is de verkoop van nieuwe schamelwagens met oploopremmen verboden. Fabrikanten van schamelwagens staan voor de keus: overstappen op een alternatief remsysteem of stoppen met de bouw van schamelwagens.

Eerste schamelwagen schamelaanhanger met JMR Boopark elektrisch remsysteem die volgens de nieuwste regelgeving, de ECE R13, is goedgekeurd. eerste schamelwagen schamelaanhanger met JMR Boopark elektrische remsysteem.

JMR Boopark kan U nu een alternatief bieden in de vorm van een ECE R13 goed gekeurd elektrisch remsysteem met zowel elektrische remmen als hydraulische remmen. Door gebruik te maken van een G-sensor en aslast sensoren levert het systeem altijd het juiste remvermogen, beladen of onbeladen maar ook tijdens afdalingen.

Elektrishe remsysteem met:
Elektrische remmen.
Hydraulische remmen