Nieuws

Persbericht november 2016.

JMR Boopark realiseerde in samenwerking met Blackburn Trailers Ltd
twee promotie trailer voor Tesla Europa.

Tesla beurs wagen elektrische auto's

Het chassis en de carrosserie werden gemaakt door Blackburn trailer , een bekend bedrijf in het Verenigd Koninkrijk voor promotie en tentoonstelling aanhangwagens.
JMR Boopark leverde voor deze 3 assige aanhangwagen hun geavanceerde elektronische remsysteem met E4 goedkeuring en de assen van Dexter die voorzien zijn van elektrische remmen.

Persbericht november 2014.

Eerste ECE R13 goedgekeurde schamelwagen met elektrische remmen.

Eerste schamelaanhanger met elektrisch remsysteem met elektrische remmen die volgens de nieuwste regelgeving, de ECE R13, is goedgekeurd.

JMR Boopark ontwikkelde in samenwerking met Vlemmix aanhangwagens een remsysteem voor schamelaanhangers voor 3500 kg.

Gebaseerd op de Dexter assen met elektrische remmen welke Boopark al jaren uit de USA importeerd en het geavanceerde electronische remsysteem wat er reeds was voor opleggers en middenas aanhangers, is er een aangepast systeem gemaakt voor schamelaanhangers. Door gebruik te maken van 2 remcontrollers en een ALR op elke as te monteren werd een systeem ontwikkeld welke een E4 13R goedkeuring verkreeg.

JMR Boopark in het programma Doemaar Duurzaam van RTL-Z

Zaterdag 8 mei om 17:30 komen wij met ons bedrijf JMR Boopark BV op televisie bij het programma Doemaar Duurzaam van RTL-Z. Deze reportage geeft een mooi beeld weer van de ontwikkeling van het elektrische remsysteem waarbij duurzame innovatie voorop staat.
Uitzending gemist bekijk onderstaande video.